Mesaje de iarna
Felicitari FelicitariFelicitari Felicitari
Mesaje si Urari pentru Sarbatorile de Iarna!

        Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit. Viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti. Asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, iubeste fara conditii, vorbeste fara intentii, daruieste fara motive, tine la cineva fara explicatii!! E inima adevaratei prietenii..

   Urari de Sarbatori , Mesaje, Sms-uri, Statusuri de Iarna, Craciun si Anul Nou!

        Sarbatorile de iarna sunt o perioada a anului, in care sa ne amintim de cei la care tinem! Fie ca zilele si inimile voastre sa fie luminoase! Fie ca aceste zile luminate de Nasterea Mantuitorului sa aduca speranta si pace pe Pamant! Sarbatori Fericite!

        Magia sarbatorilor de iarna sa-ti aduca multa liniste in suflet, bucurii, implinirea visurilor si, mai ales, multe cadouri si surprize placute. La multi ani pentru anul nou!

        Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!

        Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti voi face o urare. Nu stiu exact cum sa o expun …. “sarbatori fericite” suna banal si nu transmite nimic, asa ca o sa-ti urez ca fiecare secunda pe care o petreci, fiecare actiune pe care o faci, fiecare persoana pe care o intalnesti, fiecare zambet pe care-l dai, fiecare lacrima pe care o versi, sa fie din inima si sa te ajute in dobandirea celui mai de pret bun in cautare caruia suntem, constient sau inconstinent, fiecare — fericirea

        E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!

        Nu suntem niciodata singuri - acesta este mesajul Craciunului.Craciunul inseamna mai mult decat brazi impodobiti, lumanari aprinse miros de cozonaci si mere coapte, Craciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al mamei, al parintilor, al celor dragi care lumineaza tot anul.Este bunatatea, speranta renascuta.Este pace si intelegere... Craciuni fericit pentru toata lumea !

        E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului IISUS cuprinde sufletele si le innobileaza. In aceasta zi Sfinta de CRACIUN, sa pastram gindurile bune si frumusetea sufletului ce straluceste in fiecare dintre noi. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT !!!

        E momentul sa incepi sa visezi. Mai ai cateva ore de reverie, cateva ore de fericire, cateva ore de naivitate in care sa crezi ca toti oamenii sunt buni… La 12 noaptea nu iti vei pierde pantoful asemeni Cenusaresei, dar vine Noul An!

        Priviti anul care a trecut cu sufletul unul om intelept si noul an cu ochi limpezi de copil reflectand uimirea si credinta. Sperand sa ne considerati un prieten al dvs. indraznim sa va trimitem gandul nostru protector ca noul an sa va aduca dragostea, armonia, stralucirea si lumina pe care le meritati din plin. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si La multi Ani

        Iti urez sa ai un Craciun cu zapada din belsug, cu brazi cat mai colorati, mese cat mai bogate, iar Mos Craciun sa fie cat mai generos, pentru ca acest Craciun sa fie unic intre toate, ca si cum tu ai fi sarbatoritul... si totul se pregateste pentru tine, copii canta pentru tine, brazii, casele si strazile se ornamenteaza pentru tine luminile toate se aprind pentru tine... pentru ca Pruncul Iisus s-a nascut pentru tine, oricine ai fi tu...

mesaje in limba engleza

      

De fiecare data cand imi lipsesti o stea cade din ceruri. Asa ca , daca te uiti la cerul innoptat si nu mai vezi nici o stea , inseamna ca toate au cazut pentru ca imi lipsesti atat de mult.

The best and most beautiful things in the world can't be seen, nor touched, but are felt in the heart.

Cele mai bune si mai frumoase lucruri din lume nu pot fi vazute sau atinse, dar pot fi simtite in inima.

Is that love i see in your eyes, or merely a reflection of mine?

Zaresc dragoste in ochii tai , sau este doar o reflectie a iubirii mele ?

Can I say I love you today? If not, can I ask you again tomorrow? And the day after tomorrow? And the day after that? Coz I'll be loving you every single day of my life.

Poti sa-mi spui "Te iubesc " astazi ? Daca nu , poti sa imi spui maine ? Sau poimaine ? Ori raspoimaine ? Caci eu te voi iubi in fiecare zi din viata mea.

Love is like sunshine. It brings a golden glow to its beholder's face. And a warm feeling all over their body. It awakens souls and opens eyes. And when its over, it leaves billions of small memories called stars. To remind the world, that it still exists.

Dragostea este asemeni luminii soarelui. Ea aduce o stralucire de aur pe fata celui care o traieste. Si un simtamant cald in tot trupul. Ea trezeste sufletul si deschide ochii. Iar atunci cand se incheie , lasa in urma miliarde de mici amintiri numite stele. Pentru a-i aminti lumii ca ea continua sa existe.

When you love someone, it's something. When someone loves you, it's another thing. When you love the person who loves you back, it's everything.

Atunci cand iubesti pe cineva inseamna ceva.Cand cineva te iubeste inseamna ceva.Atunci insa cand iubesti fiinta care te iubeste , asta inseamna totul.

True love is what I feel for you, for you have my soul, heart and passion.

Tucked within your heart is my whispered … I love you … just a reminder that it’s still there.

What I have in you is what every person in the world is searching for. I love you!

What is love? Love is when someone breaks your heart and the most amazing thing is that you still love the person with each broken piece.

When you touch someone with your spirit, and in turn they touch your soul with their heart.

With these flowers, I just wanted you to know, with every passing day, I love you more and more!

I do not think much, i do not think often, but when I think, I think of you!

Last night I sent an angel 2 watch over u while u were sleeping but it came back early! So I asked it why? It said that angels don’t watch over other angels!

A man and a woman,one complete love since time began predestined to be as one.

When you love someone, it’s something. When someone loves you, it’s another thing. When you love the person who loves you back, it’s everything.

You can close your eyes to things you do not want to see. But u cant close your heart to things you do not want to feel.

Felicitari Felicitari Felicitari
Recomandam Felicitari Deosebite Mos Craciun 2 Visul de toamna Decembrie Statusuri

 

Un site ce iti aduce cat mai aproape de tine spiritul de iarna plin de speranta si veselie , traditie de craciun , jocuri de iarna, retete de gatit si multe alte te asteapta !!!

  • termeni si conditi